Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 september 2016.

Sample sale Wanderlust

Yay! Het toffe merk Wanderlust houdt dit weekend een sample sale. Dat betekent: jouw favo items voor mooie prijsjes tussen de €10 en €40. Denk aan jurkjes in hippe printjes, trendy T-shirts met quotes, stoere bomberjasjes en nog veel veel meer. Mag je niet missen dus. Happy shopping!

Waar: Veemkade 562 in Amsterdam (parkeren garage Nieuw Amerika)
Wanneer: Vrijdag 2 september van 12.00-20.00 uur en zaterdag 3 september van 10.00-17.00 uur

PIECES met nieuw winkelconcept in Den Bosch

PIECES slaat een nieuwe weg in en dat wordt niet alleen gevierd met een nieuw logo en merkidentiteit, maar ook met een gloednieuwe concept store. De wereldwijde primeur hiervan vindt plaats op 1 september in Den Bosch. Extra leuk: iedereen die tussen 1 en 4 september langskomt, wordt getrakteerd op 25% korting op de gehele collectie.

Waar: Arena 177 in Den Bosch
Wanneer: Vanaf 1 september 2016

Exclusieve tassenboutique Ohlala

’t Gooi is een tassenwalhalla rijker. De exclusieve boetiek Ohlala opende vorige week haar deuren en is gegarandeerd een bezoekje waard. Je vindt er tassen en portemonnee’s van verschillende merken en van de laatste musthaves tot hard to find klassiekers. Wie weet loop jij wel met een nieuw pareltje aan je arm de deur uit.

Waar: Nieuweweg 10 in Laren
Wanneer: Dinsdag t/m zaterdag geopend

Laatste nieuws

Zie ook