Wat er gebeurt als je een jaar lang elke dag seks hebt

Waarom beperken tot één vaste, populaire dag als je ELKE dag seks kunt hebben? Veel vrouwen zouden er niet aan moeten de...

Lees ook

Waarom beperken tot één vaste, populaire dag als je ELKE dag seks kunt hebben? Veel vrouwen zouden er niet aan moeten denken. Toch ging blogger Brittany Gibbons de uitdaging aan en ze heeft een nogal bijzondere reden.

Moeite

“Ik hield de lichten eerst altijd uit tijdens de seks, verborg mijn buik en borsten in een hemdje, en ik wachtte totdat mijn man de slaapkamer verliet voordat ik uit de douche kwam om me aan te kleden.” Gibbons zag de dagelijkse vrijpartij als de mogelijkheid om met haar lichaam om te leren gaan. In het begin heeft ze er zeker wel moeite mee gehad. “Het idee dat ik als moeder van drie kinderen elke keer voor het slapengaan seks moest hebben, maakte me vermoeiend.” Momenten om in bed te liggen zonder aangeraakt te worden, kon Gibbons zich niet meer voorstellen. Maar naarmate de tijd verstreek, keek ze uit naar de seks en begon ze haar lichaam steeds meer te accepteren. Na zes maanden durfde de blogger volledig uit de kleren te gaan. “Voor de eerste keer was ik niet bezig mijn buik te verbergen.” Ook werd de band met haar man steeds beter. “We geven elkaar nu een lange kus voordat we naar werk gaan. Onze relatie is sterker en onze intimiteit is gegroeid.”

A year after…

Hoe het er na een jaar aan toe ging? Gibbons durft in haar ondergoed door het huis te lopen. De sekssessies zijn verruild voor een evenwichtige hoeveelheid seks die goed is voor hun relatie. Ook al duurde het een heel jaar, Gibbons heeft geleerd om van haar lichaam te houden.

Lees ook: Het effect van de zon op je seksleven

Bron: metro.co.uk, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook