Dít is de nieuwe vriendin van Johnny de Mol

Ladies man Johnny de Mol is in de wolken. De presentator is gevallen voor de charmes van zangeres en presentatrice...

Lees ook

Ladies man Johnny de Mol is in de wolken. De presentator is gevallen voor de charmes van zangeres en presentatrice Anouk van Schie. “We vinden elkaar leuk”, aldus de Mol aan RTL Boulevard.

Verliefd

Johnny en Anouk, onder meer bekend van de meidengroep Kus, hebben ‘een leuke zomer gehad’. Nu gaan de twee kijken of er iets moois gaat opbloeien, aldus het entertainmentprogramma van RTL. Anouk heeft een 2-jarig dochtertje dat luistert naar de naam Kiki uit een eerdere relatie met Co Rowold. Tussen 2008 en 2010 datete ze met cabaretier Javier Guzman.

Johnny had eerder relaties met onder anderen Chantal Janzen, Bridget Maasland en Josje Huisman. Vorig jaar strandde zijn relatie met Shima Kaes, met wie hij enkele maanden verloofd was. De 37-jarige zet zich altijd in voor een relatie wanneer hij het gevoel heeft dat het serieus is. Dat vertelde hij destijds aan Marie Claire: “Alles of niets. Geen halfbakken gedoe. Geen bullshit. Probeer me niet te imponeren met geld of status. Dat vind ik niet interessant. En al helemaal niet sexy.”

Bron: RTL, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook