Yolanthe openhartig over gezinsuitbreiding

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau zijn binnenkort te zien in het programma The Story Of My Life, gepresent...

Lees ook

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau zijn binnenkort te zien in het programma The Story Of My Life, gepresenteerd door Linda de Mol. Maar niet zoals we het koppel kennen… Voor de proefuitzending werden ze getransformeerd tot bejaarden.

Adoptieplannen

In het nieuwe programma gaan BN’ers de confrontatie aan met hoe ze er later uit zullen zien en waar ze dan zijn. Ze krijgen verschillende levensvragen waar iedereen weleens over nadenkt voorgeschoteld: Hoe zie je eruit als 90-jarige? Ben je nog met je partner samen? Heb je je dromen verwezenlijkt? Wat waren de hoogte- en dieptepunten van je leven?

De adoptieplannen van het stel komen ook aan bod. Als zestigers zeggen de twee dat ze hopen een of twee kinderen te hebben geadopteerd. “Dat is wel iets waar we het over hebben, maar niet in interviews”, aldus Yolanthe, die in oktober beviel van zoontje Xess Xava. “Maar nu kwam het gewoon ter sprake.” De presentatrice vertelde ook dat ze op een gegeven moment helemaal niet doorhad dat ze werd geïnterviewd. “Toen we na de opnames in bed lagen, zeiden we tegen elkaar: ‘We weten eigenlijk niet meer wat we gezegd hebben’. Daar dachten we helemaal niet over na.”

Onlangs werd er nog gespeculeerd dat Yolanthe weer in blijde verwachting zou zijn. Daar lees je ***HIER*** alles over.

Bron: Telegraaf, Beeld ANP

Laatste nieuws

Zie ook