De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kendall onthult waarom ze haar lange lokken afknipte

Het 20-jarige model zette niet lang geleden de schaar in haar haren en vertelt nu eindelijk waarom. “Het was een soort opoffering speciaal voor de Vogue shoot. De eerste dag maakten we foto’s met mijn eigen haar en daarna knipten ze het af”, legt ze uit. “Ik was blij dat ik een nacht had om eraan te wennen en me er goed bij te voelen, voordat de rest van de foto’s werden gemaakt. Nu heb ik het idee dat het perfect bij me past.”

Kourtney Kardashian wil zes kinderen

Ze mag dan wel single zijn, maar dat betekent niet dat Kourtney klaar is met kinderen. De 37-jarige moeder van Mason, Penelope en Reign vertelt: “Ik zou er nog veel meer willen. Ik zie mezelf wel met zes kinderen. Maar ik weert niet wat het plan van God is.”

Saint West trekt nu al hetzelfde gezicht als Kanye

Saint West is nog geen jaar oud, maar heeft nu al de gezichtsuitdrukkingen van zijn vader Kanye West. Vooral als je de twee naast elkaar ziet, is er geen ontkennen aan… Kijk zelf maar. Cute!

Rob Kardashian vertelt hoe hij denkt over transformatie Caitlyn Jenner

Rob is in jaren niet zo open geweest; hij vertelt nu aan People hoe hij denkt over de transformatie van Bruce naar Caitlyn in 2015. Hij laat weten ontzettend blij te zijn voor zijn stiefvader. “Ik weet hoe het is om je niet fijn te voelen in je eigen lichaam”, zegt hij. “Iedereen heeft zijn eigen problemen. Als Caitlyn gelukkig is, ben ik gelukkig.”

Laatste nieuws

Zie ook