Slapen is volgens de trainer van model Karlie Kloss belangrijker dan sporten

Het leven van een model gaat niet altijd over rozen. Ze moeten veel reizen, oftewel last van jetlags en vroege vluchttij...

Lees ook

Het leven van een model gaat niet altijd over rozen. Ze moeten veel reizen, oftewel last van jetlags en vroege vluchttijden, en ook niet alle locaties waar shoots worden gehouden zijn glamorous. Daarnaast moeten ze zich bijna alle dagen van het jaar aan strak eet- en sportschema houden. Vaak gaat dat ook gespaard met een trainer die je tot het uiterste drijft. Trainster Anna Kaiser onthult nu enkele geheimen voor een modellenfiguur à la Karlie Kloss.

Schuldgevoel

Ook weleens in bed gelegen met de gedachte de volgende ochtend een rondje door het park te gaan rennen om vervolgens gewoon de wekker uit te drukken? Vaak komt later op de dag het schuldgevoel omhoog, maar dit hoeft nu dus niet meer volgens Anna.

Sleeping beauty

Anna vertelt aan New York Magazine dat slapen juist goed is voor je psychische gezondheid. Zo zegt ze het volgende: “Heb je de keuze om na een nacht van vijf of zes uur nog een extra uur te slapen, kies daar dan voor.” Volgens de trainster krijg je meer honger en heb je een tekort aan energie als je geen goede nachtrust hebt gehad. Ook houdt je lichaam overtollig vocht en gewicht vast. Daarnaast is Anna van mening dat te vaak en te lang sporten ook niet goed voor je is. Zo betekent het bijvoorbeeld niet dat je gegarandeerd spierpijn krijgt na een intense work-out.

Helemaal niet sporten is natuurlijk ook niet de bedoeling, maar dat je best een keer die morning run mag overslaan wordt hiermee wel bevestigd. En zeg nou zelf, als je naar het figuur van de trainster kijkt zal ze vast geen ongelijk hebben.

Bron: DailyMail Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook