Dus schilder Bob Ross had al die tijd een permanentje

Dat niet alles in televisieland echt is en er soms het één en ander wordt verdraaid is algemeen bekend, maar dat zelfs s...

Dat niet alles in televisieland echt is en er soms het één en ander wordt verdraaid is algemeen bekend, maar dat zelfs schilder Bob Ross een geheim voor ons verborgen heeft gehouden, hadden we nooit geraden.

Say what?

Je hebt vast en zeker weleens een video voorbij zien komen van de Amerikaanse schilder Bob Ross. Hij werd wereldwijd bekend door zijn televisieserie The Joy of Painting. Ook in Nederland werden de afleveringen van de landschapsschilder met hypnotiserende stem en een bos vol krullen uitgezonden. Nu blijkt dat Bob ons al die jaren voor de gek gehouden heeft en dat die bos met krullen helemaal niet zijn echte coupe is!

Merk

De schilder zou een permanentje hebben laten zetten om geld te besparen. Zo wilde hij niet te veel geld uitgeven aan bezoekjes aan de kapper. Dit vertelt zijn zakenpartner Annette Kowalski aan de Amerikaanse televisiezender NPR. Het kapsel van Bob was zijn merk geworden, ook al was dit niet helemaal de bedoeling. Zelf was hij er minder blij mee, maar het was goed voor de business en er was dus geen weg meer terug. Hieronder een foto van de echte haardos van Bob.

Bron: Huffington Post Beeld: Imgur, YouTube

Laatste nieuws