Wat is er met de ogen van Renee Zellweger gebeurd?!

Heeft Renee Zellweger een bezoekje gebracht aan een plastisch chirurg? Dat is iets wat fans van de Bridget Jones-ster zi...

Lees ook

Heeft Renee Zellweger een bezoekje gebracht aan een plastisch chirurg? Dat is iets wat fans van de Bridget Jones-ster zich al lange tijd afvragen. De actrice is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd en er werd dan ook gespeculeerd dat ze onder het mes is gegaan. Hierop reageerde Renée met een felle reactie of mensen het niet over belangrijkere zaken konden hebben dan haar uiterlijk. Toch worden de twijfels nu weer groter, want wat is er in hemelsnaam met haar ogen gebeurd?!

Plastische chirurgie?

Renee was vrijdagavond te gast in de The One Show, waarin het onder andere ging over de nieuwe Bridget Jones-film. Wat misschien wel meer opviel, waren de ogen van de actrice. Die kon ze nauwelijks open houden.

Het duurde ook niet lang voor het losbarstte op Twitter. Fans vroegen zich af wat er mis was met de ogen van Renee en waarom ze ze niet open kon houden. Daarnaast lieten een aantal van hen weten dat Renee zowat onherkenbaar is en ook werd afgevraagd of het het gevolg is van plastische chirurgie. Wat denk jij? Bekijk de beelden hieronder:

Lees ook: Hugh Grant doet opvallende uitspraak over Renée Zellweger

Bron: Mirror, Beeld: Getty, Mirror

Laatste nieuws

Zie ook