Is Nicki Minaj zwanger?

Wait, what... Is Nicki Minaj in verwachting van haar eerste kindje? Het barstte afgelopen zaterdag volledig los op socia...

Lees ook

Wait, what… Is Nicki Minaj in verwachting van haar eerste kindje? Het barstte afgelopen zaterdag volledig los op social media nadat Meek Mill een foto van zijn vriendin deelde via Instagram en dat is niet zo gek!

Flinke babybuik

De rapper deelde namelijk een foto van de zangeres met een behoorlijke babybuik. Meek tagde Nicki in het beeld en zichzelf op haar buik. Daarbij schreef hij: ‘Haters zullen zeggen dat het bewerkt is.” Tja, duidelijker kon hij het bericht niet maken: ze is zwanger!

In de maling genomen

Maar inmiddels is gebleken dat dat helemaal niet waar is. De rapper had de foto namelijk expres gedeeld om een statement te maken. Dat vertelt een bron aan HollywoodLife. Volgens de insider zouden mensen na de VMA’s hebben geroepen dat het leek alsof Nicki zwanger was. Daarom zou Meek Mill een grap met hen uit hebben gehaald. “Hij heeft de foto online gezet om mensen in de maling te nemen en om ze op te jutten. Dat is gelukt”, aldus de bron.

Benieuwd naar de foto? Die zie je hieronder:

Lees ook: Zien: Nicki Minaj zonder make-up

Bron: HollywoodLife, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook