Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Victoria Beckham schrijft emotionele brief aan haar jongere zelf

Ze is inmiddels een succesvolle designer van haar eigen label en heeft niemand minder dan David Beckham als hubby, maar vroeger durfde de jongere Victoria hier niet van te dromen. In een open brief aan Vogue onthult ze dat ze op 18-jarige leeftijd niet altijd zeker over zichzelf is geweest. “Je bent niet de knapste, de slankste of de beste danseres op het Laine Theatre Arts college. Je denkt dat de directeur je achteraan heeft gezet, in een vernederende paarse maillot, omdat je te dik bent om vooraan te staan.” Ook is ze open over het moment dat ze David Beckham ontmoette en wat bleek… Jonge Victoria was een beetje tipsy. “Liefde op het eerste gezicht bestaat. Het zal je gebeuren in de spelerslounge van Manchester United, waar je een beetje dronken zult worden, zodat de exacte details wazig blijven”.


Anwar Hadid lekker bezig met modellenwerk

Anwar ‘broertje van’ Hadid gaat zijn oudere zussen Gigi en Bella achterna. Zo was hij eerder al op de cover van Teen Vogue te bewonderen en na zijn eerste debuut voor Moschino mocht hij nu de catwalk bestormen voor Hugo Boss. Niet alleen zijn Nederlandse familie zat front row om alles op de camera vast te leggen, ook Anwar liep met zijn telefoon de catwalk op om zijn familie te filmen. Cute!

Snooki onthult bijna iets met deze zanger gehad te hebben

Hoewel Snooki Polizzi nu al twee jaar gelukkig getrouwd is, deed ze een boekje open over haar ehh, wilde verleden tijdens de opnames van Jersey Shore. Zo laat ze weten dat ze bijna R&B-zanger Usher aan de haak had geslagen. “Ik was in Los Angeles aan het filmen voor Jersey Shore. In een club kwam er een gast naar me toe die tegen me begon te praten en ik was niet echt geïnteresseerd. Ik keek niet eens naar hem. Een vriendin kwam naar me toe en vroeg of ik wel enig idee had wie dat was. Het bleek dus Usher te zijn en ik rende als een gek naar buiten en riep zijn naam. Ik had wel het bed met hem willen delen.”Bron: In Touch Weekly, Look, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook