Michella Kox klaagt erop los

Realityster Michella Kox is niet bang om haar mond open te doen en het is vooral haar Facebook-pagina waar ze maar al te...

Lees ook

Realityster Michella Kox is niet bang om haar mond open te doen en het is vooral haar Facebook-pagina waar ze maar al te graag haar gedachten uit. Zo liet ze eerder weten woedend te zijn op haar internetprovider, haalde ze uit naar Lil Kleine en dit keer is het de beurt aan ehh, haar maandelijkse last.

Slecht humeur

Michella deelde onlangs een bericht op Facebook en liet aan iedereen weten welke week van de maand het voor haar is. “Ik lig op bed een film te kijken en vreet me misselijk aan chocoladekoekjes en drop. Ik haat deze periode van de maand! Nergens zin in, chagrijnig en vreten alsof ik in de derde wereld woon en jaren niks heb gehad!!! Waarom hebben wij vrouwen dit?”

Ook laat ze weten geen goed goed humeur te hebben als het om haar grote liefde Richard gaat. “Ik zit nu te bedenken hoe ik zo ruzie ga maken dat hij alleen maar tijd heeft voor zijn achterlijke serie. Ben ik de enige vrouw die dit heeft??? Volgens hem ben ik de enige die dit elke maand heeft en niet spoor.”

Ai… Zal de realityster de rest van de week iets rooskleuriger inzien?

Lees ook: Michella Kox maakt korte metten met catfish

Bron: Facebook, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook