Igone de Jongh is het gezicht van de ST. Studio najaarscollectie

Met de herfst om de hoek schieten de najaarscampagnes als paddestoelen uit de grond. Dat geldt ook voor het merk ST. stu...

Lees ook

Met de herfst om de hoek schieten de najaarscampagnes als paddestoelen uit de grond. Dat geldt ook voor het merk ST. studio, dat als uitgangspunten vrouwelijkheid, kunst en creativiteit voor het komende seizoen neemt. Niemand minder dan balletdanseres Igone de Jongh is het gezicht van de AW16 collectie.

Sterke vrouwen

Oprichtster Olcay Gulsen richt zich met haar label ST. studio, voorheen SuperTrash, op volwassen vrouwen die energiek, ambitieus en eigenzinnig zijn. En wie kan dat beter uitstralen dan een vrouw die al bijna haar leven lang op spitzen staat? Zelf kan prima ballerina zich helemaal vinden in haar samenwerking met het label. “Ik vind het te gek dat Olcay mij heeft uitgekozen als hét gezicht van de najaarscollectie. Olcay heeft met keihard werken een geweldig bedrijf opgebouwd en heeft het lef om in deze tijd een nieuw label te beginnen. Ik werk ook heel hard om in de balletwereld aan de top mee te kunnen blijven doen. Sterke vrouwen kunnen samen iets magisch veroorzaken. Ik hoop dat dat is gelukt in deze campagne.”

Klassiek is the next thing

Wat we van de nieuwe collectie kunnen verwachten? Veel klassieke vormen! Van krijtstreep jeans tot A-lijn jurkjes en van faux fur jasjes tot geruite blazertjes. Maar ook bijzondere details zoals kraaltjes en fringes.

Benieuwd naar de eerste beelden? Kijk mee.

Lees ook: Trend: Ballerina chique op straat

Beeld: ST. studio

Laatste nieuws

Zie ook