Zo ziet het 10-jarige model Thylane Blondeau er nu uit

Op 10-jarige leeftijd zette Thylane Blondeau de hele modewereld op z'n kop met een veelbesproken spread in de Franse Vog...

Lees ook

Op 10-jarige leeftijd zette Thylane Blondeau de hele modewereld op z’n kop met een veelbesproken spread in de Franse Vogue. Maar behalve fascinatie riep haar populariteit ook veel vragen op en kwam er veel kritiek op de foto’s. In de editorial was ze zwaar opgemaakt en droeg ze volwassen kleding, iets wat velen heel ongepast vonden. Desondanks was de piepjonge Thylane waarschijnlijk één van de jongste muzes ooit.

Kate Moss

Nadat ze vorig jaar de cover van Jalouse Magazine in de wacht sleepte werd er zelfs gesproken over de nieuwe Kate Moss. Ze verdween kort daarna uit de spotlights, maar ze is weer helemaal terug. Thylane is inmiddels 15 jaar oud en timmert hard aan de weg naar een glansrijke carrière. Met haar grote blauwe kijkers, haar volle rode lippen en rommelige lange haar is ze een echte beauty… Vond je haar vroeger al knap? Wacht dan maar tot je haar nu eens ziet. Kijk mee.

Lees ook: Ophef om 9-jarig model

Nu

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook