Vrouw met grotere heupen dan Kim Kardashian ontkent plastische chirurgie

Volle heupen, je bent er blij mee of juist niet. Toch zijn er genoeg vrouwen die er maar al te trots op zijn. Zo ook de...

Lees ook

Volle heupen, je bent er blij mee of juist niet. Toch zijn er genoeg vrouwen die er maar al te trots op zijn. Zo ook de 21-jarige Anastasiya Kvitko uit Rusland. Ze beweert Kim Kardashian te verslaan met haar brede heupen, zonder dat er plastische chirurgie aan te pas is gekomen.

Au naturel?

Met een omvang van 41,3 inch overtreffen haar heupen de schamele 26 inch-heupen van Kim Kardashian. En volgens het blonde model is dat allemaal au naturel. Ze is inmiddels verhuisd naar Los Angeles om Kim Kardashian een poepie te laten ruiken. Volgens de Russische dame loopt de realityster ver op haar achter en om met haar vergeleken te worden, ziet ze dan ook niet zitten. “Mijn lichaam is sportief en mijn heupen zijn getraind. Ik heb nog nooit iets aan plastische chirurgie gedaan. Van Kim weten we daarentegen allemaal wat ze gedaan heeft.”

De nieuwe Kardashian

Met inmiddels 40 miljoen volgers op Instagram, duurt het volgens Anastasiya niet lang meer tot ze de nieuwe Kardashian zal worden. “Ik ben ontzettend snel populair aan het worden, dus het is slechts een kwestie van tijd voordat ik vaker herkend zal worden dan Kim.” Wie haar idolen zijn? “Vrouwen met een Braziliaans figuur, zoals Kim, Beyoncé en Nicki Minaj.” Toch waarschuwt ze dat zulke bekende vrouwen vaak onder het mes gaan.

De gouden tip

Heeft de nieuwe Kardashian dan nooit iets aan haar lichaam laten doen? “Mijn lichaam is helemaal natuurlijk. Het enige wat ik ooit heb laten verwijderen, is mijn blinde darm.” Hoe ze het dan wel doet? Door gewicht te verliezen, de juiste voeding te kiezen en te sporten zou je al een heel eind moeten komen. “Ik probeer fit te blijven en ga vier keer per week naar de sportschool. Ik eet geen kip, vlees of fast food. Ik kies voor een gezond dieet.”

Toch is niet iedereen goedgelovig. Zo heeft een Russische website over plastische chirurgie het tegendeel bewezen. “Als je Anastasiya’s foto’s vergelijkt met die van een paar jaar geleden, dan zal je vanzelf tot een andere conclusie komen. Met alleen trainen in de sportschool kom je er niet. Je kunt alleen de vorm veranderen en niet de omvang. Zulke curves kun je alleen krijgen met behulp van enorme implantaten of liposuctie. Onze conclusie: ze kan dit niet gedaan hebben zonder de hulp van plastische chirurgie.”

Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook