Vrouw begaat pijnlijke blunder tijdens wraakactie

Deze vrouw dacht haar overspelige man eens flink te grazen te nemen, maar oh boy was she wrong… Haar epic wraakacti...

Deze vrouw dacht haar overspelige man eens flink te grazen te nemen, maar oh boy was she wrong… Haar epic wraakactie pakte he-le-maal verkeerd uit.

Burn baby burn

Op de beveiligingscamera is een, naar verluidt, 19-jarige vrouw te zien die een auto in brand steekt. Ze kijkt nog enkele minuten toe hoe de achterbak in vlammen opgaat, voor ze de benen neemt. Eén ding heeft ze over het hoofd gezien: de kentekenplaat. Wat blijkt. Ze heeft de verkeerde auto aangepakt, aldus de eigenaar Thomas Jennings die de vrouw nog nooit eerder heeft gezien. Jennings’ huisgenoot spotte de brandende auto als eerst, waarna de twee de vlammenzee probeerden te blussen met emmers water. “Ik lag rustig te slapen toen mijn huisgenoot naar binnen kwam gestormd en riep dat mijn auto in brand stond.”

Oeps…?

De politie kon de vrouw dankzij de beveiligingsbeelden opsporen en inrekenen. Ze verklaarde dat ze dacht dat de wagen van haar ex-vriend was, maar dat bleek dus niet het geval te zijn. Chamblee wordt beschuldigd van brandstichting en zit voorlopig vast.

BEeld: iStock, Dailymail

Laatste nieuws