De échte castfoto van GTST

Na een spannende cliffhanger was gisteren eindelijk het moment daar. Voor alle Goede Tijden Slechte Tijden fans werd na...

Lees ook

Na een spannende cliffhanger was gisteren eindelijk het moment daar. Voor alle Goede Tijden Slechte Tijden fans werd na een lange zomerstop bekendgemaakt wie er wel en niet te zien zijn in het nieuwe seizoen van de populaire serie.

Ongeluk

Voor de zomerstop zag je Gaby Blaaser, oftewel Sacha Kramer, in de caravan zitten terwijl het vervoersmiddel in de fik vloog door het ongeluk wat Anna, Sjoerd, Rover, Sam en Job veroorzaakten. Of de actrice het zou overleven was voor alle fans nog een groot vraagteken, maar gisteren was te zien dat Sacha het helaas niet gered heeft. Hiermee werden alle geruchten bevestigd. Nu Sacha niet meer in de serie zit, zullen er veel dingen uitgezocht moeten worden in Meerdijk. Het belooft in ieder geval weer een spannend seizoen te worden.

Castfoto

Door de bekendmaking van de castleden die dit seizoen te zien zijn in Nederlands bekendste soap is de foto van de gehele cast ook eindelijk onthuld. Er verscheen eerder al een foto van de cast, maar daarop ontbraken enkele bekende gezichten om het spannend te houden.

Lees ook: Robin Martin in tranen

Bron: RTL Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook