Robin Martens deelt reeks super sexy foto’s

Dat Robin Martens naast acteren ook goed kan dansen liet ze afgelopen weekend in Dance Dance Dance zien, maar dat de all...

Lees ook

Dat Robin Martens naast acteren ook goed kan dansen liet ze afgelopen weekend in Dance Dance Dance zien, maar dat de alleskunner ook nog eens goed voor de cameralens is, blijkt wel uit deze foto’s.

Hard trainen

In RTL Late Night vertelde Robin erg veel verdriet te hebben gehad toen haar droom als professionele danseres in één keer in duigen viel. Het dansprogramma op RTL 4 is dan ook een droom die uitkomt voor de brunette. En al dat harde trainen werpt ook qua lichaam zijn vruchten af, al had Robin natuurlijk al een figuurtje om jaloers op te zijn.

Body goals

De GTST-ster liet zich tijdens een fotoshoot van haar gevoelige kant zien. Zo poseert ze enkel in een badpak die maar weinig aan de verbeelding overlaat. Ondanks het weinig verhullende pakje lijkt Robin zich zelfverzekerder dan ooit te voelen. Bij de foto’s schrijft ze onder andere: “My small breasts and I. All I see is magic”. Ook zegt Robin ondanks haar gebreken trots te zijn op haar lichaam. En zeg nou eerlijk, met zo’n body kun je haar geen ongelijk geven.

<

Lees ook: De échte castfoto van GTST

Bron: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook