De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Chloe Grace Moretz rouwt niet om Twitterbeef Kim Kardashian
Chloe Grace Moretz rouwt niet om haar Twitterbeef die ze eerder dit jaar met Kim Kardashian had. De 19-jarige actrice geeft wel toe dat ze de situatie anders zou aanpakken.

“Ik denk dat ik aandacht heb gegeven aan mensen die mijn aandacht niet verdienen” aldus Chloe in een nieuw interview met The Hollywood Reporter. “Ik heb inmiddels geleerd dat de luidste, meest geopinieerde persoon zijn, niet altijd leidt tot de impact die je wil hebben.” Die wijze woorden heeft ze van niemand minder dan presidentskandidaat Hillary Clinton. “Het is mooi om pittig te zijn – dat waren haar woorden”, aldus de actrice. “Maar soms is de slimste manier om tot iemand door te dringen, even stil te zijn. Laat iedereen bakkeleien en kom dan met een rustige stem, dat heeft het meeste impact.”

Kendall en Harry zijn weer samen
Kendall Jenner en Harry Styles zijn weer aan het daten. Het vuurtje tussen de twee is daarmee opnieuw aangewakkerd, vertelt een bron aan People. Het duo werd donderdagavond gespot tijdens een date in de hotspot Ysabel in Los Angeles en volgens de ooggetuige ”straalde het model de hele avond”. Een andere bron weet te vertellen dat de 22-jarige Harry Styles en de 20-jarige Kendall Jenner proberen weer meer tijd met elkaar door te brengen. ”Ze proberen hun relatie nieuw leven in te blazen en Kendall is daar vreselijk blij mee”, zegt de ingewijde. ”Ze heeft altijd om Harry gegeven.”

De twee ontmoetten elkaar een paar jaar geleden, maar het werd volgens People nooit iets serieus. Rond de jaarwisseling vierden ze nog samen vakantie op het Caribische eiland Anguilla. In januari 2014 werden de One Direction-zanger en het model voor het eerst gespot tijdens een wintersportvakantie. De twee hebben zelf nooit toegegeven dat ze ook daadwerkelijk een relatie hadden. Harry Styles is net klaar met de opnames voor de film Dunkirk. Daarin maakt de One Direction-zanger zijn acteerdebuut.

Kim en North in matching outfits

Kim Kardashian en dochter North West bezochten maandagavond Kanye’s concert in New York. De twee hadden zich voor de gelegenheid in matching, zilveren paillettenjurkjes gehezen van het Franse modemerk Vetements. #Twinning!

Beeld: Instagram, Getty, Bron: ANP, RTL, Instagram, People

Laatste nieuws

Zie ook