Lil’ Kleine weer in de problemen

Lil’ Kleine ontkomt niet aan de bierdouches. De 21-jarige rapper kreeg maandagavond tijdens zijn optreden in het Limburg...

Lees ook

Lil’ Kleine ontkomt niet aan de bierdouches. De 21-jarige rapper kreeg maandagavond tijdens zijn optreden in het Limburgse Meijel wederom de volle laag en blies na 2,5 minuut het optreden af. Maar die actie krijgt nu een staartje.

Regeling

De organisatie van de kermis in het Limburgse Meijel wil geld terug van Lil’ Kleine omdat hij nog geen drie minuten op het podium stond. Organisator Ronald van Tilborg zegt tegen omroep L1 dat hij stappen onderneemt en contact heeft opgenomen met het management van de rapper om een regeling te treffen. “Het optreden van Lil’ Kleine heeft zo meer dan duizend euro per minuut gekost, ik wil m’n geld terug,” aldus de horeca-ondernemer. Nadat de rapper het optreden afkapte, nam hij afscheid met de woorden: “Ik heb 1, 2, 3, 4 duizend euro verdiend. Later!”

Kapsones

De organisatie had nog een hek voor het podium geplaatst om Lil’ Kleine een bierdouche te besparen. Volgens Ronald heeft de rapper het zelf uitgelokt. “Hij riep mensen op om bier te gooien zodat hij naar huis kon. Dat is natuurlijk een rode lap op een stier. En hij kwam al te laat, had allerlei kapsones en gedroeg zich onprofessioneel. Wij hebben er alles aan gedaan om te voorkomen dat hij bier over zich heen zou krijgen. Dat hij hem zo dan peert is onacceptabel.”

Lil’ Kleine heeft nog niet op het incident gereageerd.

Lees ook: Michella Kox haalt keihard uit naar Lil Kleine

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook