Josje Huisman weer op tv

Na haar K3 avontuur ging Josje Huisman alleen op reis om op te laden en na te denken over haar toekomst. Daarna stortte...

Lees ook

Na haar K3 avontuur ging Josje Huisman alleen op reis om op te laden en na te denken over haar toekomst. Daarna stortte ze zich meteen op haar boek #DresscodeJosje. En binnenkort verschijnt ze weer op tv.

Liefde voor muziek

“De afgelopen zes, zeven jaar ben ik zo geleefd; dat valt ineens allemaal weg”, vertelde ze aan het blad VIVA over haar vertrek bij K3. “Soms denk ik: oeh, en wat nu? Nu moet ik het allemaal zelf gaan doen, ik weet nog niet of ik dat leuk ga vinden.”

Maar er zijn weer nieuwe uitdagingen op haar pad gekomen. Ze is namelijk één van de kandidaten in het derde seizoen van het Vlaamse tv-programma Liefde voor muziek.

Bijzonder project

In het programma trekken artiesten zich een week lang terug in een villa op een zomerse locatie. Daar werken ze aan een bijzonder project: ze steken bekende nummers van hun collega’s in een nieuwe jasje. Onder anderen Bart Peeters en Clouseau zullen ook te zien zijn in het programma op de Vlaamse zender VTM.

Lees ook: Josje deelt make-uploos kiekje

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook