Het gekke verhaal achter de echte naam van Blake Lively

We kennen Blake Lively vooral van haar rol als Serena van der Woodsen in de populaire serie Gossip Girl. Niet...

Lees ook

We kennen Blake Lively vooral van haar rol als Serena van der Woodsen in de populaire serie Gossip Girl. Niet zo gek dus dat je meteen aan Serena denkt bij het horen van haar eigen naam. Maarre, het blijkt dus dat haar ‘echte naam’ niet helemaal is wat het lijkt.

Naamsverandering

De echte naam van de 26-jarige actrice luidt namelijk Blake Brown. Dat sterren zodra ze bekend worden een andere achternaam aannemen is niet heel nieuw. Zo heet zangeres Katy Perry eigenlijk Katherine Hudson, maar nam ze haar moeders achternaam aan om geen verwarring te scheppen met actrice Kate Hudson. Andere celebs kiezen voor een naam die internationaler of beter uitspreekbaar is. De reden achter Blake’s naamverandering is echter wel een heel apart verhaal.

Ingewikkeld

Haar vader is namelijk geboren als Ernie Brown, maar nam toen hij trouwde met zijn vrouw Elaine Lively haar achternaam aan. Iets wat erg zeldzaam is. Dit is trouwens niet de meisjesnaam van Blake’s moeder, maar de naam van haar ex-man. Awkward.

Blake en haar jongere broertje kregen dus dezelfde achternaam als hun halfzussen en halfbroer, terwijl ze een andere vader hebben. We know, het is een beetje vreemd en ingewikkeld, maar origineel is het zeker!

Lees ook: Blake Lively: Het is zwaar om zwanger te zijn in de zomer

Bron: Gossip Girl, Hollywood Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook