MOAM brengt derde collectie uit

Na samenwerkingen met onder andere Viktor&Rolf, Rijksmuseum en HEMA komt MOAM nu met een derde collectie, oftewel MO...

Lees ook

Na samenwerkingen met onder andere Viktor&Rolf, Rijksmuseum en HEMA komt MOAM nu met een derde collectie, oftewel MOAM 3.0. De hele collectie wordt 10 oktober getoond, maar er is al een voorproefje…

Jonge ontwerpers

MOAM is een platform opgericht door Martijn Nekoui. Hij koppelt jong talent aan iconische namen uit de Nederlandse mode-industrie. Dit jaar werden er vijf jonge ontwerpers gekozen die worden begeleid door onder anderen mode-pioniers Frans Ankoné, Mariette Hoitink en Peter Leferink.

Sierlijk en krachtig

De derde collectie van MOAM gaat over beweging en diversiteit en het campagnebeeld is geschoten door Erwin Olaf. De topfotograaf heeft opkomend model Kiara Velthuis geportretteerd als een sierlijke en krachtige vrouw. Initiator Martijn Nekoui is erg trots en zegt: “De sjaal, het model, haar en make-up én natuurlijk fotograaf Erwin Olaf zelf; alles kwam samen in dit beeld. Ik ben echt enorm trots.”

Limited edition

De exclusieve sjaal is nu te koop op de website van MOAM, maar is enkel geproduceerd als limited edition. Er zijn in totaal maar 100 stuks beschikbaar, dus wees er snel bij!

Bron & Beeld: MOAM

Laatste nieuws

Zie ook