Hack: Waarom beautybloggers hun haar wassen met Aspirine

Hier op de redactie houden we wel van een goede (beauty) hack. En als het je ook nog eens bijna niets kost en een fantas...

Hier op de redactie houden we wel van een goede (beauty) hack. En als het je ook nog eens bijna niets kost en een fantastisch resultaat levert, is dat al helemaal mooi meegenomen. Vandaag hebben we weer een heel leuke hack voor je! Komt-ie.

Aspirine

Veel producten zijn multi-inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan houtskool voor witte tanden, het gat in de pastalepel om de porties af te meten en uien die je op je wenkbrauwen moet smeren zodat ze on fleek blijven. Ook Aspirine kan voor meerdere dingen gebruikt worden. De pilletjes verminderen niet alleen je hoofdpijn, ze kunnen ook goed helpen om haarroos te verminderen. Wait what?

Het stappenplan

Ja écht en zo ga je te werk: Verkruimel allereerst drie Aspirines. Doe één dopje parfumvrije shampoo in een kommetje en voeg daar de poeder aan toe. Roer het tot een glad mengsel en masseer het in je haar. Spoel je haar daarna goed uit. Het zuur dat in Aspirine zit, werkt namelijk goed om de aanmaak van roos tegen te gaan. Weer wat geleerd, zo op de woensdagmiddag.

Lees ook: #LifeHack: Sap inschenken, doe jij het ook verkeerd?

Bron: Livestrong, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws