Martijn Krabbe voor het eerst over scheiding met Amanda

Het waren zware tijden voor Martijn Krabbé die in maart 2014 zij huwelijk met Amanda Beekman na twintig jaar zag strande...

Lees ook

Het waren zware tijden voor Martijn Krabbé die in maart 2014 zij huwelijk met Amanda Beekman na twintig jaar zag stranden. De presentator heeft over de hele break niet veel losgelaten in de media, maar doet nu na ruim twee jaar toch zijn verhaal.

Moeilijke periode

In weekblad Privé is Martijn openhartig over zijn mislukte relatie met Amanda, maar ook over de kinderen waarvoor het net zo goed een moeilijke periode was. “Ik heb twee hele zware jaren gehad, Het is moeilijk om te scheiden van iemand met wie je zo lang samen bent geweest. Ze was een hele grote liefde van mij”, vertelt de TVOH-presentator.

Martijn en Amanda kregen in totaal vier kinderen waarvan er drie bij hun moeder in Brabant wonen. “Als ouder ben je er voor de kinderen en niet andersom. Daarom gaat het nu zo goed met ze. Dat heeft zeker te maken met het feit dat Amanda en ik het heel goed gedaan hebben. We hebben ons altijd op de kinderen gefocust, dat had onze hoogste prioriteit”, zegt de trotse vader.

Nieuwe liefde

Amanda vond al snel geluk bij onroerendgoedhandelaar Harrie Kolen en daarmee was het echt einde verhaal voor Martijn en Amanda. Wel liet Martijn een half jaar na zijn scheiding aan Linda de Mol weten dat hij verwachtte ooit nog eens een nieuwe liefde tegen te komen.

Hij heeft inmiddels het geluk gevonden bij danseres Noi Pakon Schuiffel. Wel laat de presentator weten niet meer zoveel over zijn privé-leven te uiten in de media. Mocht hij in de toekomst nog een keer gaan trouwen of een kindje krijgen dan is hij niet van plan dit gelijk te delen. “Het is ontzettend lekker om mijn eigen leven te hebben. De liefde heeft mij te pakken en dat maakt mij blij. Ik geloof dat hierdoor de rust in mijn leven is teruggekomen.”

Lees ook: Martijn Krabbé reageert op walvis-rel

Bron: Privé Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook