Lauren Conrad onthult waarom ze altijd haarbanden droeg in The Hills

Laatst onthulde Lauren Conrad al het grootste geheim van The Hills, maar nu vertelt ze ook iets opmerkelijks over de bek...

Lees ook

Laatst onthulde Lauren Conrad al het grootste geheim van The Hills, maar nu vertelt ze ook iets opmerkelijks over de bekende haarbanden die ze regelmatig droeg.

Fashionable

Het MTV-programma was een paar jaar geleden een echte hit en de fans konden vaak niet wachten op een marathon van de realityserie. Lauren was één van de ‘hoofdrolspelers’ en zag er elke aflevering fashionable uit. Ook op accessoire gebied wist ze vaak de juiste keuzes te maken. Naast donkere nagellak was ook de haarband wel heel vaak te zien in haar blonde lokken.

Uitgroei

Lauren had een voorkeur voor haarbanden en sjaaltjes, maar niet zonder reden. Ze heeft namelijk onthuld waarom ze niet zonder kon. De it-girl was altijd te laat met het verven van haar uitgroei, dus droeg ze haarbanden om het te verhullen. En iedereen maar denken dat het mode was.. Ha!

Zelf vindt ze achteraf gezien dat ze de accessoires iets te veel heeft gedragen op tv, vooral de brede haarbanden. En zo dachten de producers van The Hills er ook over, die waren zelfs al aan het bedenken hoe ze haar konden overtuigen om te stoppen!

Bron: Refinery29 Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook