Deze vrouw kreeg een killerbody door 1000 kcal meer te eten per dag

Als je doel afvallen en fit worden is, moet je naar verluidt minder calorieën eten en meer sporten. Toch? Blogger Madali...

Lees ook

Als je doel afvallen en fit worden is, moet je naar verluidt minder calorieën eten en meer sporten. Toch? Blogger Madalin Giorgetta bewijst dat dat niet altijd het geval is.

Body goal

De 27-jarige Madalin heeft een spraakmakende before & after foto op Facebook gedeeld om te laten zien dat een caloriearm dieet niet altijd de beste optie is voor een sterker en fitter lichaam. Hoewel de blogger altijd al slank is geweest, was ze niet per se gezond. En daar moest verandering in komen.

Voornemen

Elke nieuwe jaar Madalin het goede voornemen om fit te worden, maar pas dit jaar lukte het. Ze begon met weinig calorieën eten, slechts 800 per dag, en had een strak sportschema. Al snel kwam ze erachter dat haar lichaam niet genoeg energie had om regelmatig te sporten. “Ik dacht dat ik gezond was, maar zag geen resultaat…”, vertelt ze in haar viral Facebook-post.

Ze zocht hulp bij een voedingsdeskundige. “Toen ze zei dat ik 50% koolhydraten moest eten dacht ik dat ik doodging. Ik at maar 10% koolhydraten, dus raakte meteen in paniek.” Toch besloot ze het een kans te geven, met geweldig resultaat.

Killerbody

Met 50% koolhydraten en 1000 kal meer per dag werd Madalin niet alleen gelukkiger, maar ook fitter. “Verspil je tijd niet aan het eten van salades als je ook zoete aardappelen en bananenpannenkoekjes kunt eten. Eet meer en je wordt fitter. Het werkt echt”, geef ze iedereen al tip mee.

Hoewel Madalin geen gewicht is verloren, is er duidelijk verschil in haar lichaam te zien. “Ik woog 52 kilo en weeg nog steeds evenveel. Maar ik heb nu buikspieren en een mooie kont, dus je hoort mij niet klagen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de energie die ik heb, de hele dag door!”

Lees ook: Deze vrouw was 9 jaar ‘zwanger’

Bron: Metro.co.uk, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook