Waarom iedereen het over de buik van Doutzen Kroes heeft

Als het nieuwe gezicht van Hunkemöller zal haar jaloersmakende lichaam vaak in de schijnwerpers staan. Maar ook gisteren...

Lees ook

Als het nieuwe gezicht van Hunkemöller zal haar jaloersmakende lichaam vaak in de schijnwerpers staan. Maar ook gisteren wist Doutzen Kroes de aandacht naar haar afgetrainde buik te trekken tijdens een bezoekje aan de Samsung Store. Zelfs buitenlandse media merkten haar figuurtje op.

Work that body!

Wát een lichaam! De Hollandse schone was gehuld in een ultrakort off-the-shoulder topje en wist de look af te maken met zwarte skinny jeans en strappy heels. Hoe doet ze het toch? “Ik weet wat gezond eten en flink trainen voor je kunnen doen. Het beste uit jezelf halen, dat kan volgens mij iedereen,” liet ze eerder in een interview met Beau Monde weten. Overigens was Doutzen niet de enige die haar buik liet zien. Ook pal Joan Smalls pronkte met haar strakke lichaam aan de zijde van de blondine.

Niet alleen wij weten wat Doutzen in huis heeft, het voormalig Victoria’s Secret-model wordt over de hele wereld om haar lichaam geprezen. Zo verscheen er vanochtend een artikel op Daily Mail over haar blokjesbuik. Go Doutzen!

Bekijk ook: Eerste campagnebeelden van Doutzen Kroes voor Hunkemöller

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook