Mattie op date met Gordon

Mattie Valk heeft een wel heel bijzondere BN'er aan de haak geslagen voor een date... Niemand minder dan de enige echte...

Lees ook

Mattie Valk heeft een wel heel bijzondere BN’er aan de haak geslagen voor een date… Niemand minder dan de enige echte Gordon!

Ga je mee?

Gordon was vanochtend te gast bij Mattie & Wietze op QMusic. Hij zou al ruim een jaar zijn best doen om Mattie te strikken voor een afspraakje. “We hebben wel contact, maar hij durft niet”, klaagde Gordon. Ook vandaag liet hij er geen gras over groeien.

“Ga je mee naar mijn optreden zaterdag?”, vroeg hij aan Mattie. Zaterdag treedt hij op ‘voor een of ander bedrijf in Rijswijk’. Wietze besloot een handje te helpen. “Ik vind dat je het echt even moet doen Mat. Je gaat naar een bedrijf toe, mocht het echt uit de hand lopen, dan kan je altijd nog wegrennen”, drong hij aan.

It’s a date!

“Oke…”, mompelde Mattie na lang twijfelen. Dat liet Gordon zich geen twee keer zeggen. “Oke we hebben een date, hé hé eindelijk…”, zei hij blij. Maar of Mattie net zo enthousiast was? “Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen…”, mompelde hij. Maar hij herstelde zich snel. “Oke Gordon, ik ga mee!” Aaaand…. It’s a date!

Lees ook: Babydrama van Mattie blijkt gefilmd te zijn

Bron: Weekend, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook