Tim Douwsma post eerste foto met vriendin Jessie Jazz

Begin augustus bevestigde het management van Tim Douwsma al dat hij opnieuw het liefdesgeluk heeft gevonden bij Jessie J...

Lees ook

Begin augustus bevestigde het management van Tim Douwsma al dat hij opnieuw het liefdesgeluk heeft gevonden bij Jessie Jazz Vuijks. De lovebirds laten nu eindelijk ook op social media zien hoe gelukkig ze met elkaar zijn.

Onafscheidelijk

Het stel was in augustus ongeveer twee maanden onafscheidelijk volgens het management van Tim. Hij postte niet veel later een liefdesfoto op Instagram, waarop het koppel zichtbaar van hun vakantie aan het genieten was. Maar… Hij verwijderde hem ook weer snel. Tim laat nu opnieuw zijn volgers meegenieten van een zoet kiekje waar ze wederom weer erg gelukkig lijken. Enne, deze keer staat hij er nog steeds!

Expeditie Robinson

Dat de Miss Nederland 2015 en Tim elkaar deze zomer wel even moesten missen werd duidelijk toen bekend werd gemaakt dat Jessie Jazz meedoet aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Onder zijn foto op Instagram schrijft Tim dan ook dat hij erg trots op haar is. Of ze verder komt dan vriendlief is nog even afwachten, wellicht dat het stel sneller herenigd was dan gedacht. We shall see!

Lees ook: Backstage met ‘ideale schoonzoon’ Dave Roelvink

Bron: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook