Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Beyoncé wil tweede kindje

Naar verluidt wil Beyoncé een broertje of zusje voor Blue Ivy, maar wil het maar niet lukken. Volgens RadarOnline zorgt haar stress ervoor dat zwanger raken moeilijk gaat. Die stress zou onder andere komen door de vermeende affaire van Jay Z die ze maar niet los kan laten. Ze zou al verschillende vruchtbaarheidsmethoden uitgeprobeerd hebben, maar niets mocht baten. Nu zou ze een Italiaanse expert ingehuurd hebben om haar te verlossen van negatieve energie.

Liam Hemsworth deelt throwback foto met Miley Cyrus

Liam en Miley stappen binnenkort in het huwelijksbootje, maar het begon allemaal zes jaar geleden op de set van The Last Song. Liam deelde een throwback kiekje met zijn vrouw to be op Instagram terwijl ze als jonkies op de set staan. Lief!

Nathalie Portman opnieuw zwanger

Natalie Portman en haar man Benjamin Millepied verwachten hun tweede kindje. De 35-jarige actrice verscheen op het filmfestival in Venetië met een baby bump. Ze houdt nog geheim wanneer ze uitgerekend is. Het koppel is al ouders van de 5-jarige Aleph.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook