Blogger beweert dat zeewier helpt tegen cellulite

Beautyblogger Farah Dhukai heeft weer iets nieuws ontdekt in de wereld van beauty. Heb je last van cellulite? Lees dan v...

Lees ook

Beautyblogger Farah Dhukai heeft weer iets nieuws ontdekt in de wereld van beauty. Heb je last van cellulite? Lees dan vooral even verder, want dit wil je gelijk uitproberen.

Zeewier

Er zijn al heel wat hacks op beautygebied. Knoflook als gezichtsverzorging, bepaalde kruiden om gele vlekken van je tanden verwijderen en ook smeerden we massaal mayonaise in ons haar tegen een droge coupe. Er is nu een trick om cellulite te bestrijden. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is zeewier, koude koffie (gezet met koud water) en vershoudfolie.

Koekjes

De beautygoeroe heeft inmiddels 2,3 miljoen volgers die maar al te graag op de hoogte gehouden willen worden van de laatste tips & tricks. “Wie houdt van koekjes? Ik ben verslaafd aan koekjes, cake en kip van Popeyes”, vertelt Farah. Dat dit soort etenswaren niet goed zijn voor je huid weet de beautyblogger maar al te goed. Zo heeft ze last van putjes in haar armen. Om toch een mooie en zachte huid te krijgen, heeft Farah nu iets bedacht en het resultaat mag er zijn. Wel benadrukt de brunette dat het resultaat bij ieder huidtype anders is en het dus niet gegarandeerd werkt.

Lees ook: Moet je je haar wassen in de ochtend of avond?

Bron: DailyMail Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook