Halle Berry plaatst zeldzame foto in bikini

Dat je Halle Berry jonger zou schatten dan ze eigenlijk is, is helemaal niet zo gek. Hoewel ze onlangs 50 verjaarda...

Lees ook

Dat je Halle Berry jonger zou schatten dan ze eigenlijk is, is helemaal niet zo gek. Hoewel ze onlangs 50 verjaardagskaarsjes mocht uitblazen, zit ze strakker in haar vel dan ooit!

Killerbody

Op Instagram deelde de actrice een zeldzaam kiekje in bikini en daarin kwamen haar killer abs goed naar voren. Wát een lichaam! En Berry’s blokjesbuik is ook niet aan haar fans ontgaan. “Hoe bedoel je 50?”, “Body goals”, “Ik wil er ook zo uitzien op die leeftijd”, waren enkele lovende reacties onder de foto.

Vijfstappenplan

Wat haar geheim is? Haar dieet is gebaseerd op een vijfstappenplan van haar personal trainer Harley Pasternak. Oftewel, Berry eet vijf maaltijden op een dag en neemt daarbij als uitgangspunt een evenwichtige mix van vijf delen: 1. Magere eiwitten, vetarme zuivelproducten en vis. 2. Groenten en fruit. 3. Vezels. 4. Gezonde vetten zoals olijfolie. 5. Water en andere suikervrije dranken. Dit dieet houdt ze vijf dagen in de week aan, waarna ze de overige twee dagen terugvalt op haar normale eetpatroon. Ook bestaat haar trainingsprogramma uit vijf delen, waaronder een warming-up, krachttraining voor zowel boven- als onderlichaam, core oefeningen en cardio. Work that body!

Lees ook: Nicolette van Dam showt killer body

Bron: Instagram, Food 4 Better Health, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook