Grazia’s top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Barbie reageert op alle commotie rondom haar uiterlijk

Gisteravond kwam manlief Michael van der Plas met een reactie op alle commotie rondom Gordons uitspraken over het ‘verbouwde’ uiterlijk van Samantha. Ook de rest van Nederland bemoeit zich er nu mee en delen massaal hun ongezouten mening op social media.

2. Echte reden dat Primark kleding zo goedkoop is

De Primark-filialen schieten als paddenstoelen uit de grond en de winkel is favoriet van velen. Primark dankt zijn populariteit immers aan de leuke, on trend kleding voor een een prikkie. Dat neemt echter niet weg dat men ook vraagtekens zet bij die extreem lage prijzen, want hoe is dat toch mogelijk? De Ierse keten legt het haarfijn uit.

3. Zien: Vrouw gaat door het leven met cupmaat 40M

De Britse Rachel Brookes gaat door het leven met cupmaat 40M die samen goed zijn voor 20 kilo. En dat zorgt ervoor dat de moeder van vijf kampt met enorme gezondheidsproblemen.

Laatste nieuws

Zie ook