Moeder plaatst uur na bevalling foto van haar lichaam

Een geboorte van een kind is vaak heel heftig, maar oh zo mooi om mee te maken. Dat je tijdens de bevalling niet te veel...

Lees ook

Een geboorte van een kind is vaak heel heftig, maar oh zo mooi om mee te maken. Dat je tijdens de bevalling niet te veel mensen in de kamer wil hebben is begrijpelijk. Vaak worden er wel wat foto’s gemaakt als het kindje op de borst van de moeder ligt, maar deze fotografe deed wel iets heel bijzonders.

Positieve reacties

De Australische Melissa Jean maakte nog geen uur na de bevalling een foto van Alyce. “Een uur na de bevalling en ziet er geweldig uit.. in een papieren luier”, schrijft ze bij de foto die ze op Facebook heeft gepost. Niet veel later stromen de positieve reacties binnen. “Geweldig dit! Hulde voor iemand die laat zien hoe het echt is” en “Je ziet er geweldig uit!!! Ik mocht de hele dag niet bewegen.. En ik liep een paar dagen als een oude oma”, zijn een greep van de vele reacties.

Uit de douche

“Het was een onverwachts moment. Ik kwam net uit de douche toen Melissa voorstelde om een foto te maken”, zegt de kersverse moeder. “Ik dacht dat ze wat foto’s zou maken van mijn zoon Lachlan na de geboorte, maar ze besloot om gelijk een foto te maken van dit moment.”, vervolgt Alyce haar verhaal. Dat Alyce zich na de geboorte zo snel en goed kon bewegen komt omdat ze naar eigen zeggen een vrij actief leven leidt. “Ik ren de hele dag achter een peuter aan!”, zegt ze lachend.

Lees ook: Van deze babynamen krijgen vrouwen snel spijt

Bron: Women’s Weekly, Beeld: Facebook, Istock

Laatste nieuws

Zie ook