De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen,...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Khloe Kardashian ontbreekt bij YEEZY-show

Kanye West blijkt erg gekwetst te zijn door de afwezigheid van zijn sis-in-law Khloe, vertelt een bron aan Hollywood Life. De blonde Kardashian kon helaas niet naar de show van haar zwager komen tijdens New York Fashion Week. Wel zou Khloe het goed hebben gemaakt met de zanger slash ontwerper en zou Kanye zijn schoonzusje allang weer vergeven hebben.

Zal Amber Rose wraak nemen op Kim Kardashian?

Er leek even een vriendschap op te bloeien tussen de ex van Kanye West en zijn huidige vrouw, maar Amber Rose en Kim Kardashian zijn alles behalve vriendinnen. Zo zou Kim eerder een beetje bang zijn voor Amber, aangezien ze wat dirty secrets zou hebben. In de talkshow van Amber zou ze vertellen over haar turbulente seksleven, maar dat zou betekenen dat ze ook wat onthullingen prijs geeft over de YEEZY-ontwerper. En of Kim daar nou op zit te wachten..

Rob Kardashian wordt gek van Blac Chyna’s hormonen

De première van de realityshow Rob & Chyna gaat bijna van start, maar in de promo beelden is al een voorproefje te zien van hoe het er aan toe gaat. Zo zou Rob meerdere keren het huis zijn uitgezet door zijn babymomma en zou dit mede komen door dat ze last heeft van zwangerschapshormonen. Gelukkig krijgt hij advies van ex-zwager Scott Disick. Hij heeft het zelf meerdere keren met Rob’s zus Kourtney meegemaakt en zou tegen rob hebben gezegd dat het juist raar zou zijn als Blac Chyna hem niet het huis uit had geschopt. Dat belooft nog wat.

Bron: Hollywood Life, Radar Online Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook