Waarom alle beautybloggers ineens hun haargrens ‘verven’

Er duiken steeds meer filmpjes op waarin beautybloggers laten zien hoe je met de gekste huis-, tuin- en keuken...

Lees ook

Er duiken steeds meer filmpjes op waarin beautybloggers laten zien hoe je met de gekste huis-, tuin- en keukenmiddeltjes en trucjes kunt gebruiken in je beautyroutine. Zo zagen we eerder al dat knoflook een ideaal middel tegen puistjes is en bepaalde kruiden helpen om gele vlekken van je tanden te verwijderen. En ook nu is er weer een handig trucje ontdekt, waar alle beautybloggers bij zweren: je haargrens ‘verven’.

Strakke haargrens

Heb jij ook zo’n last van die vervelende babyhaartjes die over je voorhoofd vallen, waardoor je haargrens niet helemaal duidelijk en strak is? Dan ben je zeker niet de enige. Zo liet Kim Kardashian ze weglaseren (het resultaat zie je onderaan). Vind je die stap een beetje te groot? Dat is dit echt een trucje voor jou! Beautyblogger Habiba, bekend van haar Instagram-account Makeupholic Moon, deelde namelijk een handige tutorial waarin ze laat zien hoe je die haartjes kunt verbergen.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Je hebt drie dingen nodig: tape, concealer en oogschaduw of brow cream (die tweede schijnt het beste te werken). De tape plak je op je voorhoofd als scheiding tussen je ‘nieuwe’ haargrens’ en de huid. Ook kun je de tape rond je wenkbrauwen plakken zoals Habiba in het filmpje doet, waardoor het makkelijker is om deze bij te tekenen.

Breng je de oogschaduw of brow cream aan op de wenkbrauwen en de haargrens, daarna verwijder je het tape en tot slot kun je de wenkbrauwen nog wat strakker maken met wat concealer. Benieuwd naar het resultaat? Je ziet het hieronder:

Lees ook: Waarom beautybloggers massaal kurkuma over hun gezicht smeren

Kim Kardashian voor én na het weglaseren van haar babyhaartjes:

De tutorial:

Bron: Girlfriend Magazine, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook