Noah Cyrus treedt in voetsporen van zus Miley

Herinner jij je het schattige zusje van Miley Cyrus nog? Noah zagen we in 2009 nog in een lief jurkje nog op de rode lop...

Lees ook

Herinner jij je het schattige zusje van Miley Cyrus nog? Noah zagen we in 2009 nog in een lief jurkje nog op de rode loper, maar het inmiddels 16-jarige meisje is enorm veranderd. Ze lijkt niet alleen veel op haar grote zus, maar treedt nu ook nog eens in haar voetsporen.

Muziekwereld veroveren

Net als Miley, werkt ook Noah namelijk aan een carrière in de muziekwereld. Iets wat erg goed lijkt te gaan, want ze heeft onlangs maar liefst twee platendeals getekend. De eerste levert haar 250.000 dollar op voor het uitbrengen van een eerste album en de tweede deal 150.000 dollar voor het schrijven van de liedjes op dat album. Dat blijkt uit documenten in handen van TMZ.

En dat is niet alles! Mocht Noah’s eerst nummer een hit worden, kan dat haar een bonus van ruim 1,3 miljoen euro opleveren. Het geld mag ze in dat geval spenderen aan de productie van haar tweede plaat.

Look-alike

Naast het feit dat Noah in de voetsporen van Miley treedt, lijken de twee ook als twee druppels water op elkaar. Toch is het 16-jarige meisje de afgelopen jaren ook erg veel veranderd. Zo herkende bijna niemand haar tijdens een feestje van Kylie Jenner in 2015.

Lees ook: Verschrikkelijke hoax over Miley Cyrus

Bron: Nu, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook