De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen,...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Khloé Kardashian ontevreden over lichaam

Khloé Kardashian heeft de afgelopen maanden keihard aan haar lichaam gewerkt. Zo was regelmatig in de sportschool te vinden en lette ze ook erg goed op haar voeding. Toch is ze nu niet echt blij met haar lichaam. Naar eigen zeggen zag ze er zeven wekend geleden véél beter uit. “Leg die vorm eens neer Khloé”, schreef de realityster bij een foto van een paar weken terug.

Iets waar haar volgers het helemaal niet mee eens zijn. Zo laat een van hen weten dat het helemaal niet gaat om de vork neerleggen, maar om hetgeen wat je eet. Anderen laten weten dat ze er nu ook fantastisch uit ziet.

Kim Kardashian deelt eerbetoon in het teken van 9/11

Vandaag is het precies 15 jaar geleden dat gekaapte vliegtuigen zich in de torens van het World Trade Centre in New York en in het Pentagon in Washington boorden. Daarom deelde Kim Kardashian een eerbetoon via Instagram. Zo schrijft ze dat ze zich die dag nog heel goed kan herinneren. Haar vader belde haar wakker en vertelde haar wat er gebeurd was. “Vervolgens kwamen we met de familie samen en hebben we gebeden. Het leven is zo kostbaar en ik bid voor iedereen die werd getroffen door deze vreselijke tragedie”, aldus de realityster.

Taylor Swift niet bang om Kanye en Kim tegen het lijf te lopen

New York Fashion Week is in volle gang en ook de celebs zijn dit jaar weer van de partij. Zo ook Kim Kardashian, haar man Kanye en Taylor Swift. En de zangeres is absoluut niet bang om de twee daar tegen het lijf te lopen na hun ruzie over het nummer ‘Famous‘. Dat laat een bron weten aan HollywoodLife. Tja, nu maar afwachten hoe de drie reageren als het écht gebeurd.

Laatste nieuws

Zie ook