Anouk Smulders onder vuur door filmpje van zoon

Toen Anouk Smulders afgelopen week een filmpje van haar zoon deelde, ontving ze niet de reacties die ze verwacht had. Ha...

Lees ook

Toen Anouk Smulders afgelopen week een filmpje van haar zoon deelde, ontving ze niet de reacties die ze verwacht had. Haar volgens waren namelijk niet blij met de beelden van de twee.

Ziekenhuis

De Hollands Next Top Model-presentatrice en haar zoon Max waren onderweg naar het ziekenhuis en genoten tijdens de autorit van een aantal swingende nummers. Anouk filmde de dansmoves van de jongen terwijl ze aan het rijden was en deelde het filmpje via Instagram. ”AMC here we come! #ellebooguitdekom #weekjelater #pechvogel #gips. Duimen nu! Met mijn grote stoere vent @maxx_afc,” schreef ze bij de beelden.

Kritiek

Door die beelden kreeg het voormalig topmodel behoorlijk wat kritiek over zich heen. ”Sterkte. Maar niet echt veilig autorijden en filmen!”, ”Inderdaad, dat vind ik nou ook!! Onverantwoord en geen goed gedrag naar je kind toe” en ”Ik hoop niet dat ze een ander kind het gips in gereden heeft toen ze met haar telefoon bezig was achter het stuur”, zijn slechts een greep uit de reacties.

Lees ook: Farrah Abraham onder vuur nadat ze dochter dom noemt

Bron: Show, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook