Gezichtsmasker eindigt in nachtmerrie

Een gezichtsmaskertje, een bak Ben & Jerry's en een van je favoriete chickflicks... Dat is toch wel het ultieme rela...

Een gezichtsmaskertje, een bak Ben & Jerry’s en een van je favoriete chickflicks… Dat is toch wel het ultieme relaxavondje. Tenminste, dat denk je. Cachet wilde een maskertje uittesten dat mee-eters verwijderd voor een mooie, egale huid, maar dat ging goed mis…

Pijnlijk

Je hebt ze waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen: de gitzwarte maskertje. Volgens de reclames zouden ze je mee-eters moeten verwijderden en dat wilde Cachet wel uittesten. De Amerikaanse vrouw bracht het maskertje van het merk Pilaten aan op haar gezicht en liet het vervolgens even opdrogen. Maar toen ze het zwarte goedje van haar gezicht wilde trekken, merkte ze dat er iets goed mis was.

Het masker zat namelijk muurvast. Cachet filmpje het tafereel en deelde de beelden via Twitter. Daarop is te zien dat ze het maskertje beetje bij beetje van haar gezicht trekt en de tranen zowat in haar ogen springen. Het filmpje is inmiddels viral gegaan en meer dan 90.000 keer gedeeld.

Verkeerd aangebracht

Wat bleek? In de reviews op Amazon, de webshop die de maskers onder andere verkoopt, raden veel mensen aan om het masker alleen aan te brengen op je neus en je kin. De pijn wordt in sommige gevallen namelijk zelfs vergeleken met het waxen van je benen. Cachet liet daarentegen weten dat ze niet van plan is om het masker ooit nog op de smeren. “Dit doe ik nooit meer”, schrijft ze op Twitter bij de beelden. Je ziet het hieronder:

Lees ook: “Door een gezichtsmasker vielen mijn wenkbrauwen eraf”

Bron: Metro UK, Beeld: Facebook, Istock

Laatste nieuws