Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Beyoncé verrast haar achtergronddanseres

Beyoncé is op dit moment bezig met haar Formation Tour en gisteren was het Amerikaanse St. Louis aan de beurt. Tijdens het nummer Single Ladies ging de zaal helemaal los, maar op een gegeven moment stopte Beyoncé met haar optreden. De zangeres wilde namelijk iemand op het podium hebben en dat bleek niemand anders dan de vriend van haar achtergrondzangeres Ashley Everett te zijn. Eenmaal op het podium werd de danseres na een lieve toespraak ten huwelijk gevraagd. Na het super romantische aanzoek kon ze dan ook niets anders dan heftig ‘ja’ knikken. How cute!

Orlando Bloom als voor vredestichter

De acteur zou de ruzie tussen zijn vriendin Katy Perry en haar aartsrivale Taylor Swift proberen te sussen. De twee zangeressen zijn sinds 2013 niet meer on speaking terms, omdat drie dansers Katy’s show boven die van Taylor verkozen. De acteur is een aanhanger van het Boeddhisme en zou dus graag vrede willen zien tussen de twee popsterren. De Roar-zangeres zou al hebben aangegeven een lied te willen maken met Taylor, maar wel op één voorwaarde: ze moet eerst sorry zeggen. Zouden de twee diva’s de strijdbijl nu dan echt begraven?

Chris Brown maakt lijst met regels voor zijn huisfeestjes

De feestjes van Chris Brown lijken de laatste tijd wat uit de hand te zijn gelopen. De zanger zou laatst een onuitgenodigde vrouwelijke gast hebben bedreigd met een vuurwapen, maar of dit verhaal helemaal klopt is nog niet bekend. Toch heeft de 27-jarige zanger ervoor gekozen om de ‘regels’ aan te scherpen wat betreft de feestjes bij hem thuis. Zo zou hij voortaan gebruik gaan maken van een gastenlijst. Sta je er niet op? Dan heb je pech, want de heer des huizes laat je er dan niet meer in. Ook is het niet meer toegestaan om zelf drank en drugs mee te nemen. Het lijkt er op dat Breezy heeft geleerd van zijn fouten en geen zin meer heeft in problemen.

Bron: Show, Hollywood Life Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook