Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Waarom stewardessen handen achter hun rug houden als je in het vliegtuig stapt
Afgelopen zomer ook met het vliegtuig op vakantie geweest? Vast en zeker dat er minimaal twee stewardessen je vriendelijk gedag hebben gezegd toen je het vliegtuig instapte. En dit doen ze altijd met minimaal één hand achter hun rug, maar waarom eigenlijk?

2. Thomas Berge zoenend gespot met nieuwe vriendin
Afgelopen maand zetten Thomas Berge en Myrthe Mylius, na vier jaar, een punt achter hun relatie. “Het ging niet meer, dan kan je twee dingen doen, bij elkaar blijven en niet gelukkig zijn of een wijs besluit nemen”, aldus de zanger over de breuk.

3. Shocking: Dit gebeurt er in je maag nadat je instant noedels hebt gegeten
Noedels en kruiden in een kom, kokend water erbij, even wachten… noedelsoep! Zó lekker en een makkie, zelfs voor de grootste keukenramp. Dat noedelsoep uit een pakje niet gezond is, zal geen grote verrassing zijn, maar wat maakt het dan zo unhealthy? Je leest HIER alles over de ingrediënten die er in zitten zijn, maar er is nog meer shocking nieuws…

Laatste nieuws

Zie ook