Myrthe Mylius ‘reageert’ op nieuwe vriendin Thomas

“Als iemand je hart breekt; geef ‘m een klap in het gezicht, maar echt: geef ‘m klap in het gezicht. En ga dan een ijsje...

Lees ook

“Als iemand je hart breekt; geef ‘m een klap in het gezicht, maar echt: geef ‘m klap in het gezicht. En ga dan een ijsje eten”, leest het op een plaatje dat Myrthe Mylius, de ex van Thomas Berge, maandagmiddag deelt.

Breuk

Het is niet helemaal duidelijk of haar bericht een reactie is op het nieuws dat haar ex-lief Thomas Berge een nieuwe vriendin heeft, maar de timing is wel opvallend. Shownieuws belde met de blondine om verhaal te halen, maar tegen hen zegt ze die tekst van Frank Ocean gewoon mooi te vinden… Afgelopen maand zetten Thomas en Myrthe, na vier jaar, een punt achter hun relatie. “Het ging niet meer, dan kan je twee dingen doen, bij elkaar blijven en niet gelukkig zijn of een wijs besluit nemen”, aldus de zanger over de breuk.

Slijten

Lang lijkt de 26-jarige echter niet te rouwen om de breuk, want hij is zoenend gespot met een nieuwe vriendin, volgens Shownieuws.
 
Thomas zou voor de charmes van Cassidy Roeks zijn gevallen, die je wellicht kent van de show Bloed, Zweet en Tranen. De twee zouden zelfs al een romantisch weekend in Parijs hebben doorgebracht. Bekijk ***HIER*** de Instagramfoto.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook