Michella Kox heeft een oogje op déze BN’er

Michella Kox werd het afgelopen weekend geblokkeerd op Facebook, maar sinds gisteren is ze weer helemaal terug. Iedereen...

Lees ook

Michella Kox werd het afgelopen weekend geblokkeerd op Facebook, maar sinds gisteren is ze weer helemaal terug. Iedereen kan weer genieten van haar eerlijkheid. Zo ook tijdens de ‘Leugentest’ bij Concentrate..

Puur natuur

De realityster werd het hemd van het lijf gevraagd door host Kaj van der Ree van Concentrate. De vragen begonnen eerst wat voorzichtig, maar werden al snel wat spannender. Michella gaf bij bijna elke vraag het juiste antwoord en schaamde zich nergens voor. Met de vraag of alles echt aan haar was, wist ze de leugendetector goed om de tuin te leiden. Michella antwoordde namelijk “ja” en de leugendetector gaf aan dat ze de waarheid sprak. Host Kaj was verbaasd dat de realityster het apparaat zo goed wist te bespelen, want Michella zei lachend dat er zeker wel aan haar borsten is gesleuteld.

Vreemdgaan

Op de vraag met welke BN’er de krullenbol weleens een nachtje zou willen doorbrengen, antwoordde ze: “Weet je wie ik echt knap vind, die judoka. Ik weet even niet meer hoe hij heet.” Het bleek om Dennis van der Geest te gaan en ze gaf ook eerlijk toe daar wel vreemd mee te willen gaan. De rest van de vragen beantwoordde de brunette ook erg eerlijk en daarmee laat ze nog maar eens zien dat ze 100% zichzelf is. Zie hieronder het hele filmpje.

Lees ook: Michella Kox is woedend

Bron: Concentrate, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook