Vrouw lijkt tien jaar jonger na transformatie

Soms heeft de zon of een ongezonde levensstijl je huid zo beschadigd, dat je er jaren ouder uitziet dan dat je daadwerke...

Lees ook

Soms heeft de zon of een ongezonde levensstijl je huid zo beschadigd, dat je er jaren ouder uitziet dan dat je daadwerkelijk bent. Ook Patrice Greenberg kampte met dit probleem, maar vond een oplossing. Wat een wereld van verschil!

Verschrompeld

De 49-jarige uit Australië stond bekend als ‘Frankenstein’s daughter’. Patrice werd zo al op 11-jarige leeftijd genoemd, doordat een operatie de nodige littekens achterliet op haar huid. Zo had ze een groot litteken op haar keel, wat haar erg onzeker maakte. Toen de uit Sydney afkomstige de 40 had bereikt, voelde ze zichzelf een verschrompelde oude vrouw. Patrice was al haar hele leven een heftige roker en ging regelmatig zonnen zonder enige bescherming. Na een tijdje was te zien hoe groot de aanslag op haar huid, en dan vooral op haar gezicht, was.

Thailand

De enige optie voor Patrice was in haar ogen de plastisch chirurg. In plaats van in haar eigen land te zoeken, gaf ze de voorkeur aan Thailand. Ze besloot voor een face lift te gaan en haar gevoel van eigenwaarde kwam na de operatie na al die jaren weer terug. “De operatie heeft mijn leven veranderd. Ik durf mezelf nu te laten zien en ik voel me geen oud verrimpeld vrouwtje meer.” Doordat Patrice in de mode-industrie werkt, werd ze elke dag geconfronteerd met prachtige jonge vrouwen, waardoor ze zich nog ouder voelde. “Het was erg emotioneel”, aldus Patrice.

Gezondere levensstijl

Ondanks sommige horrorverhalen over de wereld van plastische chirurgie in Thailand, heeft Patrice zich nergens zorgen om gemaakt. “Het ziekenhuis was zo schoon, je kon er zelfs van de vloer eten. Vooral als je ze vergelijkt met de ziekenhuizen in Australië.”

Inmiddels is ze al jaren weg uit Australië en woont ze in India waar ze haar eigen modebedrijf heeft. Patrice is van plan een gezondere levensstijl aan te nemen. “Ik heb beloofd meer water te drinken, beter voor mijn huid te zorgen en zonnebrand te gebruiken. Ik voel me sinds de laatste maanden weer mezelf. Ik heb het gevoel dat mijn gezicht nu een match is met de rest van mijn lichaam.” Klik HIER voor de foto’s van Patrice.

Lees ook: De gevaarlijke fout die bijna iedereen met een zonnebril maakt

Bron: DailyMail Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook