Jessie Jazz: ‘‘Ik wist dat het écht goed zat tussen Tim en mij’’

Miss Nederland, Jessie Jazz Vuijk, is momenteel te zien in Expeditie Robinson. Een droom die uitkomt, al had ze wel enor...

Lees ook

Miss Nederland, Jessie Jazz Vuijk, is momenteel te zien in Expeditie Robinson. Een droom die uitkomt, al had ze wel enorme heimwee naar nieuwe liefde Tim Douwsma.

Heftig

“Ieder jaar keek ik samen met mijn moeder Expeditie Robinson, met een zak chips op de bank. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld toen ze me vroegen”, vertelt Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk (21). Van haar vriend Tim Douwsma, die vorig jaar meedeed, hoorde ze wel hoe heftig het was. “Hij heeft vooral geprobeerd om me mentaal voor te bereiden door zijn ervaringen te delen. Tim heeft een paar keer gezegd: ‘O Jes, je hebt geen idee waar je aan begint, het is zo heftig’.”

Emo

Jessie was pas kort samen met Tim toen ze naar het eiland ging. “Ik heb best veel gereisd voor mijn modellenwerk en vind het normaal heerlijk om weg te zijn van huis. Maar als je daar zit, ver verwijderd van iedereen en geen enkel contact hebt, is het ineens zo moeilijk. Mensen vergissen zich er wel eens in wat de honger met je doet, ik werd er vet emo van. Ik ben van mezelf helemaal geen jankerd, maar hier moest ik om elke scheet huilen.”

Benieuwd naar haar cravings op het eiland en waarom haar eilandgenoten haar het rattenmeisje noemden? Je leest het in de nieuwe Grazia die morgen in de winkels ligt!

Lees ook: Anna Nooshin heeft gróót nieuws

Laatste nieuws

Zie ook