Deze Tinderdate kreeg een heel onverwachte wending

Heb jij ook weleens uit nieuwsgierigheid Tinder gedownload of heb je zelfs regelmatig afspraakjes via de datingapp? Voor...

Lees ook

Heb jij ook weleens uit nieuwsgierigheid Tinder gedownload of heb je zelfs regelmatig afspraakjes via de datingapp? Voor Kayla Hutch werd Tinder wel een heel bijzonder avontuur.

Bezorgd

Na al twee keer een match te zijn geweest en heen en weer gesmst te hebben, ging ze eindelijk in op de uitnodiging van haar match Emad. De twee wonen allebei in Chicago en hij nodigde haar uit om op zijn jacht te gaan varen. Kayla wist dat het een goede reden was om bezorgd te zijn, omdat ze dan de hele dag op het water zat met een vreemde. Toch accepteerde ze de uitnodiging, maar ze had waarschijnlijk nooit verwacht dat ze niet de enige op de jacht zou zijn.

Not the only one

In een interview met Daily Dot zei Kayla dat het net leek alsof ze op een Bachelor in Paradise-aflevering terecht was gekomen. “Toen ik er aan kwam, wist ik al dat er iets was, want hij was wat afstandelijk. Dit was vreemd, aangezien hij mij uitnodigde voor de date. Hij smste me die ochtend zelfs vijf keer om zeker te zijn of ik kwam.”, zegt ze. Er bleken ongeveer twintig vrouwen en vijf mannen op de boot te zijn, dus ze besloot om op te trekken met een leeftijdsgenoot. Ook zij ontmoette Emad via Tinder en vertelde dat dit ook hun ‘eerste date’ was.

Uiteindelijk besloot ze om hulp in te schakelen door live te gaan op Facebook. Het liep allemaaal goed af voor Kayla en de andere meiden, maar waarom Emad al zijn Tinderdates dezelfde dag uitnodigde is nog steeds onbekend. De volgende keer dat de meiden met iemand afspreken via Tinder denken ze wel twee keer na.

Lees ook: Vrouw overwint anorexia door Tinder

Bron: Daily Dot Beeld: Facebook, Istock

Laatste nieuws

Zie ook