Zien: Carolien Spoor deelt foto van trouwjurk

Vorig weekend trouwde actrice Carolien Spoor in Toscane met haar grote liefde, filmmaker Jon Karthaus. In Grazia vertelt...

Lees ook

Vorig weekend trouwde actrice Carolien Spoor in Toscane met haar grote liefde, filmmaker Jon Karthaus. In Grazia vertelt ze over hun bijzondere momenten.

Euforisch

“Toen Jon en ik onze bruiloft gingen plannen, was het onze droom om een vakantieweekend te organiseren voor al onze vrienden, waarin we dan toevallig ook nog gingen trouwen. Het moest een onvergetelijk feestje worden waarin we de liefde vierden met een bijzondere ploeg mensen om ons heen. Dat is méér dan gelukt op het landgoed dat we uitkozen in Toscane. Het was zo euforisch, iedereen zei na afloop: Het lijkt wel of we het hele weekend aan de drugs hebben gezeten.”

Say yes to the dress

“Mijn vriendin en collega Sanne Langelaar heeft mijn make-up gedaan, terwijl een andere vriendin, Loesje, mijn haar deed. En ondertussen hielpen mijn moeder, zusje en getuigen Evelyne en Marly met mijn trouwjurk van Berta Bridal aantrekken. Mijn moeder trok ‘m uit een rek nadat ik al vier of vijf jurken had gepast. Ze zei: ‘Probeer deze eens’ en ik was meteen verkocht. De sluier en mijn schoenen van Dolce & Gabbana maakten de look helemaal af.”

“Mijn peetvader heeft me officieel weggegeven en ik moest nog een heel stuk lopen van bovenaan de trap naar de ceremonie. En daar stond Jon helemaal in tranen. Toen begon ik natuurlijk ook meteen te huilen. Ook de ceremonie was één groot snottermoment, dat begon al met de huwelijksvoltrekking die ongelooflijk mooi werd gedaan door Diederik Jekel, de beste vriend van Jon. We hebben onze vows aan elkaar uitgesproken en onze getuigen hebben ook nog iets gezegd. En toen natuurlijk het officiële ja-woord en het uitwisselen van de ringen, die we zelf hadden ontworpen.

Benieuwd naar exlcusieve foto’s van Caroline’s grote dag? Je ziet ze in de nieuwe Grazia die vanaf vandaag in de winkel ligt!

Beeld: Suzanne Rensink

Beeld: Suzanne Rensink, Instagram, ANP,

Tekst: Jill Waas

Laatste nieuws

Zie ook