Temptation Island-deelneemster Louise schrijft boek over het avontuur

Voor deelneemster Louise Coffyn was Temptation Island een grote uitdaging. Ze ging de ultieme relatietest met haar vrien...

Voor deelneemster Louise Coffyn was Temptation Island een grote uitdaging. Ze ging de ultieme relatietest met haar vriend Marvin aan en dat ging niet zonder slag of stoot. Dankzij de sappige avonturen had ze de nodige inspiratie om een eigen boek uit te brengen.

Waargebeurd verhaal

Van verschillende scharrels tot pikante filmpjes, Louise’s deelname aan de realityserie is niet onopgemerkt gebleven. Dat bracht de brunette op genoeg ideeën voor haar eerste roman “Waar het hart vol van is”.

Het verhaal speelt zich af door de ogen van Lilly, die samen met haar vriend Gabriël in een televisieprogramma precies dezelfde uitdaging aangaat. Toch lijken de twee de relatietest niet te overleven, aangezien Gabriël voor de charmes van een andere dame valt. Lilly’s wereld stort pas echt in als er ook nog eens pikante privéfilmpjes tijdens de uitzending opduiken.

Echt of nep?

Het boek zal niet in het teken staan van Louise zelf, al lijken de ervaringen van het hoofdpersonage wel verdacht veel op die van haar… Zo dook haar vriend Marvin tijdens het programma naar verluidt het bed in met Jolien. Daarnaast had hij tegelijkertijd een relatie met Louise en Isabel. Ook doken er steamy filmpjes van Louise op, die ze liever geheim had gehouden.

De geruchten gaan dan ook dat er nog veel meer sleaze & dirt boven water zal komen als het boek 10 oktober in de schappen ligt…

Lees ook: Louise uit Temptation Island valt keihard door de mand

Bron: HLN.be, Beeld: iStock

Laatste nieuws