Victoria’s Secret geheimen onthuld

Grote kans dat je Victoria Secret kent van de geweldige fashion show die elk jaar rondom kerst plaatsvindt. Het lingerie...

Lees ook

Grote kans dat je Victoria Secret kent van de geweldige fashion show die elk jaar rondom kerst plaatsvindt. Het lingeriemerk pakt altijd groots uit, maar ook de winkels zien eruit om door een ringetje te halen. Maar voor de werknemers is het werken één van ’s werelds bekendste lingeriemerken niet altijd rooskleurig, onthullen ze.

Achter de schermen

Drie werknemers uit Amerika kregen keer op keer vragen van vrienden, vriendjes en familieleden als: “Hoeveel borsten zie je per dag? En vind je het creepy als er mannen de winkel in komen?” Maar ook de vraag hoe het nou echt is om in een Victoria’s Secret te werken werd met regelmaat gesteld. Vandaar dat de dames besloten om eens een kijkje ‘achter de schermen’ te geven.

Poedelnaakt

Zo vinden ze alle drie het werken in de kleedkamers een regelrechte nachtmerrie. “Sommige meiden hebben echt totaal geen schaamte en vragen of we ze willen helpen terwijl ze helemaal naakt zijn.” Ook blijft er altijd een grote rotzooi achter, wat de medewerkers dwingt om tot ver na sluitingstijd alles te moeten opruimen.

Cadeau’s

De medewerkers mogen ook geen cadeau’s inpakken bij de kassa, omdat de rij bij de kassa dan te lang wordt. Tenzij je een leuk gesprek hebt gehad met de winkelmedewerkster, want dan maken ze nog weleens een uitzondering. “Ik kan me nog een moeder herinneren die dingen uit de PINK-collectie aan het shoppen was, omdat haar dochter was aangenomen op een school. Ik heb haar spullen toen heel erg mooi ingepakt, ondanks dat het eigenlijk niet mag.” Heb je onbeschoft gedaan tegen de medewerkster die je probeerde te helpen, dan gebruiken ze hun oortjes om met elkaar te communiceren en te waarschuwen.

Andere geheimen die de medewerksters hebben, zijn dat ze van hun managers de vrouwen in de winkel altijd moeten pushen om met een Angel Card te shoppen, tot irritatie toe. Ook shoppen alle medewerkers met 30% korting en hebben ze hun hele kast vol met de collecties liggen. Het werken in de winkel kan dus best zwaar zijn, helemaal als je weet dat de medewerkster soms wel tot vier uur ’s nachts moeten doorwerken, willen ze meegeven.

Lees ook: Victoria’s Secret houdt jaarlijkse show dit keer in Parijs

Bron: Thrillist Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook